Frakt & Retur

Leveranser:
Varorna skickas till dig inom 1 - 2 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning (helger och helgdagar är inte klassas som arbetsdagar). Du bör då få dina varor inom 3 arbetsdagar från dagen för avsändande men som vi förlitar oss på tredjepartsföretag, kan vi inte hållas ansvariga för eventuella förseningar och / eller förluster som orsakats av förseningar.
Vi skickar våra varor med en tredje part transportör som antingen kräver en underskrift vid leverans eller de kommer att lämna varorna med en granne och lämnar dig ett kort för att informera dig om detta. Dock kan det vara möjligt för paket lämnas på ett säkert ställe som du väljer, på egen risk, kommer vi och bäraren sträva efter att uppfylla dina önskemål, men det kan inte alltid vara möjligt. Observera att paket kvar på en säker plats förneka bevis skydd och vi är tyvärr inte att acceptera några krav på saknade varor i dessa fall.
Bäraren kommer att göra två försök till leveranser. Om leverans misslyckas varorna kommer att återlämnas till oss. Tyvärr skulle vi då måste ta betalt för re-leverans.
Vissa depescher (främst höglandet / öar / Nordirland) skickas via Royal Mail. Tyvärr kan vi inte förmedla speciella leveransinstruktioner för dessa sändningar.
Alternativt kan du överväga att välja en alternativ leveransadress (t.ex. din arbetsplats) som kan levereras på kassan.
Om du beställer mer än ett objekt kan de skickas separat från olika platser.
Eventuella uppgifter om förlorat gods kommer inte ingås förrän efter fem arbetsdagar från dagen för avsändandet.
tillbaka